Winkel display

Een winkel display speelt een belangrijke rol binnen de inrichting van uw zaak. Daarom is het een goed idee om na te denken over het ontwerp van deze display en de plaats daarvan in uw interieur. AnD-Extreem helpt u graag bij alle aspecten van de inrichting van uw zaak. Ontdek snel de mogelijkheden en schakel ons in.

Verhoog uw verkoop met de juiste winkel display

U bent trots op uw producten en daarom wilt u deze ook uitstallen via een winkel display in uw apotheek of andere zaak. Wanneer u uw producten op een aantrekkelijke manier presenteert, kunt u bovendien uw verkoopcijfers doen stijgen. Daarom dat onze interieurarchitecten altijd met u meedenken over het ontwerp en de plaatsing van uw winkel display. Daarbij ontvangt u gedetailleerde plannen voor het interieur, zodat u een duidelijk beeld krijgt van het resultaat. Vervolgens gaan we in ons atelier aan de slag om uw winkel display te vervaardigen uit de beste materialen. Nadien komt onze eigen plaatsingsdienst langs voor de installatie van de display in uw interieur.

Wat zijn uw verwachtingen?

Wilt u graag een nieuwe winkel display? Dan helpen we dit graag realiseren. We bespreken met u de mogelijkheden voor uw interieur tijdens een eerste afspraak. Maak uw afspraak in onze toonzaal in Geel door te bellen naar  014 22 11 16. Op onze website vindt u alvast enkele van onze realisaties.

Waarom AnD-Extreem

20 jaar ervaring

100% tevreden klanten

Neem contact op

    Neem contact met ons op!

    U kan bij ons terecht voor uw totaalinrichting: van ontwerp, over coördinatie tot uitwerking. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?