Home » Winkel display op maat

Winkel met display op maat

Voor uw winkel speelt een display op maat een belangrijke rol binnen de inrichting van uw zaak. Daarom is het een goed idee om na te denken over het ontwerp van deze display en de plaats daarvan in uw interieur. AnD-Extreem helpt u graag bij alle aspecten van de inrichting van uw zaak. Ontdek snel de mogelijkheden en schakel ons in voor een display op maat dat past bij uw winkel.

Neem contact met ons op!

U kan bij ons terecht voor uw totaalinrichting: van ontwerp, over coördinatie tot uitwerking. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

20 jaar ervaring

100% tevreden klanten

Verhoog de verkoop van uw winkel met een display op maat

U bent trots op uw producten en daarom wilt u deze ook uitstallen via een display op maat van uw winkel, de inrichting van uw apotheek of andere zaak. Wanneer u uw producten op een aantrekkelijke manier presenteert, kunt u bovendien uw verkoopcijfers doen stijgen. Daarom denken onze interieurarchitecten altijd met u mee over het ontwerp van de display op maat en de plaatsing ervan in uw winkel. Daarbij ontvangt u gedetailleerde plannen voor het maatwerkinterieur, zodat u een duidelijk beeld krijgt van het resultaat. Vervolgens gaan we in ons atelier aan de slag met de display op maat en vervaardigen we deze met de beste materialen. Nadien komt onze eigen plaatsingsdienst langs voor de installatie van de display in uw interieur.

 

Schakel ons in voor een display op maat

Wilt u graag een nieuwe display op maat voor in uw winkel? Dan helpen we dit graag realiseren. We bespreken met u de mogelijkheden voor uw interieur tijdens een eerste afspraak. Maak uw afspraak in onze toonzaal in Geel door te bellen naar 014 22 11 16.

Bezoek onze showroom op afspraak