Home » Totaalinrichting

Totaalinrichting

De totaalinrichting van uw zaak laat u onder handen nemen door de specialisten van AnD-Extreem. We hebben jarenlange ervaring in winkel- en interieurprojecten en zorgen altijd voor een interieur op maat. Ontdek de mogelijkheden voor uw pand!

 

Neem contact met ons op!

U kan bij ons terecht voor uw totaalinrichting: van ontwerp, over coördinatie tot uitwerking. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

20 jaar ervaring

100% tevreden klanten

Ga voor een moderne totaalinrichting van uw bedrijf

Door de totaalinrichting van uw bedrijf aan te passen, kunt u uw medewerkers een aangenamere werkomgeving geven en werkt u aan het positieve imago van uw bedrijf. Onze interieurarchitecten luisteren graag naar al uw wensen en verwachtingen voor uw inrichting. Vervolgens gieten ze deze in een duidelijk plan voor maatwerk interieurbouw. Vooraleer uw totaalinrichting wordt gerealiseerd, ontvangt u altijd 3D-foto’s en detailplannen. Gaat u akkoord met deze plannen? Dan realiseren we het totaalpakket van uw inrichting in onze werkplaats met moderne machines.

 

Maak een afspraak voor uw project

We werken aan de totaalinrichting voor uw zaak altijd met het nodige oog voor detail. Daarbij luisteren we in de eerste plaats naar uw wensen en verwachtingen en wordt uw inrichting vervaardigd uit de beste materialen. Zo bent u zeker dat u jaren geniet van een mooi interieur. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een winkelontwerp of inrichting voor uw bedrijf? Dan geven we u graag een gepast advies over het totaalpakket voor uw inrichting in onze toonzaal in Geel. Maak een afspraak via 014 22 11 16 of vul het contactformulier in.

Bezoek onze showroom op afspraak