Totaalinrichting

De totaalinrichting van uw zaak laat u onder handen nemen door de specialisten van AnD-Extreem. We hebben al meer dan twintig jaar ervaring in winkel- en interieurprojecten en zorgen altijd voor een interieur op maat. Maak snel een afspraak voor uw bedrijf of zaak en ontdek de mogelijkheden.

Ga voor een moderne totaalinrichting van uw bedrijf

Door de totaalinrichting van uw kantoor of bedrijf aan te passen, kunt u uw medewerkers een aangenamer werkomgeving geven en werkt u aan het positieve imago van uw bedrijf. Onze interieurarchitecten luisteren graag naar al uw wensen en verwachtingen. Vervolgens gieten ze deze in een duidelijk plan op maat. Vooraleer uw totaalinrichting wordt gerealiseerd, ontvangt u altijd 3D-foto’s en detailplannen. Bent u akkoord met deze plannen? Dan realiseren we uw totaalinrichting in onze werkplaats met moderne machines.

Maak een afspraak voor uw project

We werken aan de totaalinrichting voor uw zaak altijd met het nodige oog voor detail. Daarbij luisteren we in de eerste plaats naar uw wensen en verwachtingen en wordt uw inrichting vervaardigd uit de beste materialen. Zo bent u zeker dat u jaren geniet van een mooi interieur. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Dan vertellen geven we u graag een gepast advies over uw project in onze toonzaal in Geel. Voor een afspraak belt u naar 014 22 11 16.

Waarom AnD-Extreem

20 jaar ervaring

100% tevreden klanten

Neem contact op

    Neem contact met ons op!

    U kan bij ons terecht voor uw totaalinrichting: van ontwerp, over coördinatie tot uitwerking. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?