Projectinrichting

AnD-Extreem is gespecialiseerd in projectinrichting. Wij zorgen er graag voor dat u werkt in een hedendaagse omgeving. Onze interieurarchitecten staan dan ook voor u klaar om uw project te ontwerpen. Vervolgens gaan we ook aan de slag om deze plannen te realiseren. Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden.

Uw projectinrichting is in de handen van professionals

Als eigenaar van een winkel of kantoor weet u dat de juiste sfeer in uw bedrijf belangrijk is. Ook het tentoonstellen van uw producten of diensten moet correct gebeuren. Daarom is het een goed idee om de projectinrichting over te laten aan een gespecialiseerd team. Met meer dan twintig jaar ervaring weten we hoe we u op een efficiënte manier verder kunnen helpen. In een eerste gesprek gaan onze interieurarchitecten na wat uw wensen en verwachtingen zijn. Vervolgens ontvangt u duidelijke plannen en 3D-foto’s, zodat u een duidelijk beeld krijgt van het uiteindelijk te bekomen resultaat. Daarna gaan we in ons atelier aan de slag om uw plannen te vertalen naar een kwalitatief interieur.

Vertel ons alles over uw plannen

Wilt u graag een specialist in projectinrichting inschakelen voor het interieur van uw bedrijf in de horeca of uw krantenwinkel? Dan luisteren we graag naar uw plannen en helpen we u graag bij de realisatie hiervan. Klinkt dit als muziek in uw oren? Maak dan gerust een afspraak met onze specialisten. Bel hiervoor naar 014 22 11 16. We verwelkomen u graag in onze toonzaal in Geel.

Waarom AnD-Extreem

20 jaar ervaring

100% tevreden klanten

Neem contact op

    Neem contact met ons op!

    U kan bij ons terecht voor uw totaalinrichting: van ontwerp, over coördinatie tot uitwerking. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?