Home » Maatwerk interieurbouw

Maatwerk voor de interieurbouw

Maatwerk voor de interieurbouw van uw zaak realiseren de interieurspecialisten van AnD-Extreem uit Geel. We gaan graag voor u aan de slag en zetten uw wensen en verwachtingen om in een interieur dat past bij uw bedrijf. In onze toonzaal gaan we graag met u in gesprek tijdens een adviesgesprek. Welk maatwerk ziet u voor uw interieurbouw voor zich? Laat het ons weten!

Neem contact met ons op!

U kan bij ons terecht voor uw totaalinrichting: van ontwerp, over coördinatie tot uitwerking. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

20 jaar ervaring

100% tevreden klanten

Met ons maatwerk leveren we de gewenste interieurbouw binnen uw bedrijf

Wat betreft interieurbouw hebben we ervaring met het realiseren van maatwerk in allerlei branches. Als u een kantoor heeft, weet u hoe belangrijk het is dat uw interieur aansluit op uw missie en visie. Potentiële zakenpartners krijgen door de juiste sfeer een goed beeld van uw bedrijf. Ook als u eigenaar bent van een broodjeszaak en de inrichting wilt vernieuwen, is maatwerk voor de interieurbouw enorm belangrijk. De juiste totaalinrichting van het interieur zorgt ervoor dat u meer klanten aantrekt en meer omzet draait. Tijdens ons gesprek komen we graag meer te weten over het imago van uw zaak, zodat wij gericht aan de slag kunnen gaan met het ontwerp.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Als wij het maatwerk leveren voor uw interieurbouw, doen we dit altijd binnen de afgesproken termijn en binnen het afgesproken budget. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u nog vragen over onze dienstverlening? We helpen u graag verder als u belt naar 014 22 11 16 of het contactformulier invult.

Bezoek onze showroom op afspraak