Home » Interieurbouw bedrijven

Interieurbouw voor bedrijven

AnD-Extreem is gespecialiseerd in interieurbouw voor diverse soorten bedrijven. Heeft u bijvoorbeeld een winkel en wilt u ons inschakelen voor de interieurbouw ervan? Dan adviseren we u graag over de mogelijkheden en zorgen we ervoor dat uw interieur volledig aansluit bij uw bedrijf. Lees snel verder en kom meer te weten over onze werkzaamheden. We realiseren graag de interieurbouw voor uw winkel of andersoortige bedrijven.

Neem contact met ons op!

U kan bij ons terecht voor uw totaalinrichting: van ontwerp, over coördinatie tot uitwerking. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

20 jaar ervaring

100% tevreden klanten

Hoe gaan wij aan de slag bij de interieurbouw van bedrijven?

Wilt u met ons in zee gaan voor de interieurbouw van uw winkel of een van uw andere bedrijven? Dan rekent u bij ons op een team van specialisten die uw project van A tot Z realiseren. Tijdens een eerste gesprek gaan we na wat uw wensen en verwachtingen zijn voor uw interieur. Vervolgens gaat de interieurarchitect aan de slag om de plannen uit te werken. Hierbij ontvangt u steeds duidelijke 3D-modellen en detailplannen van het ontwerp. Gaat u akkoord met de plannen voor de interieurbouw van uw winkel? Dan worden de nodige meubels en andere elementen vervaardigd in ons eigen atelier. Of u nu een inrichting wilt voor een winkel met lingerie of een parfumerie; met onze CNC-machines kunnen we optimaal werken aan de interieurbouw voor bedrijven. Wanneer alles in ons atelier klaar is, komt het professionele plaatsingsteam bij uw winkel langs voor een vakkundige plaatsing van de totaalinrichting en interieurbouw.

 

Vertel ons alles over uw plannen voor uw interieurbouw

Bent u benieuwd naar onze realisaties binnen de interieurbouw voor bedrijven? Neem dan contact met ons op via 014 22 11 16 voor meer informatie. Ook voor advies over de interieurbouw van uw winkel kunt u bij ons terecht. We ontvangen u graag voor een oriënterend gesprek in onze toonzaal in Geel.

Bezoek onze showroom op afspraak