Interieurbouw voor bedrijven

AnD-Extreem is gespecialiseerd in interieurbouw voor diverse soorten bedrijven. Heeft u bijvoorbeeld een winkel en wilt u ons inschakelen voor de interieurbouw ervan? Dan adviseren we u graag over de mogelijkheden en zorgen we ervoor dat uw interieur volledig aansluit bij uw bedrijf. Lees snel verder en kom meer te weten over onze werkzaamheden. We realiseren graag de interieurbouw voor uw winkel of andersoortige bedrijven.

Hoe gaan wij aan de slag bij de interieurbouw van bedrijven, zoals een winkel?

Wilt u met ons in zee gaan voor de interieurbouw van uw winkel of een van uw andere bedrijven? Dan rekent u bij ons op een team van specialisten die uw project van A tot Z realiseren. Tijdens een eerste gesprek gaan we na wat uw wensen en verwachtingen zijn voor uw interieur. Vervolgens gaat de interieurarchitect aan de slag om de plannen uit te werken. Hierbij ontvangt u steeds duidelijke 3D-modellen en detailplannen van het ontwerp. Gaat u akkoord met de plannen voor de interieurbouw van uw winkel? Dan worden de nodige meubels en andere elementen vervaardigd in ons eigen atelier met modern machinepark en stalt u onder andere het aanbod met lingerie mooi uit in uw winkel. We beschikken over diverse CNC-machines om optimaal te werken aan de interieurbouw voor bedrijven. Wanneer alles in ons atelier klaar is, komt het professionele plaatsingsteam bij u langs voor een vakkundige plaatsing van de totaalinrichting.

Vertel ons alles over uw plannen voor uw interieurbouw

Bent u benieuwd naar onze realisaties binnen de interieurbouw voor bedrijven, zoals een winkel? Dan vindt u op onze website alvast enkele van onze projecten op het vlak van interieurbouw van winkels waar we trots op zijn. Heeft u vragen over de mogelijkheden in uw bedrijf? Dan helpen we u graag verder als u belt naar 014 22 11 16. We ontvangen u graag voor een adviserend en oriënterend gesprek in onze toonzaal in Geel.

Waarom AnD-Extreem

20 jaar ervaring

100% tevreden klanten

Neem contact op

    Neem contact met ons op!

    U kan bij ons terecht voor uw totaalinrichting: van ontwerp, over coördinatie tot uitwerking. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?