Interieur maatwerk

Voor het interieur van uw bedrijf verricht AnD-Extreem altijd maatwerk. Wij gaan aan de slag met uw wensen en verwachtingen om een modern interieur te realiseren waar u jaren van geniet. Maak snel een afspraak in onze toonzaal in Geel voor een adviesgesprek.

Uw interieur verdient maatwerk

Heeft u een winkel of een kantoor? Dan weet u hoe belangrijk de juiste inrichting is. Het interieur van uw bedrijf bepaalt mede de sfeer en draagt bij aan het imago van uw bedrijf. Elk bedrijf is uniek en vraagt dan ook om een bijpassend interieur. Daarom leveren wij altijd maatwerk als we het interieur van uw bedrijf aanpakken. Dit doen we door een team van specialisten in te schakelen. Zo ontvangt u altijd een duidelijk plan van de interieurarchitect en gaat een team van professionals aan de slag in de werkplaats om uw interieur op maat te vervaardigen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Als wij het maatwerk leveren voor uw interieur, doen we dit altijd binnen de afgesproken termijn en binnen het afgesproken budget. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u nog vragen over onze dienstverlening? We helpen u graag verder als u belt naar 014 22 11 16.

Waarom AnD-Extreem

20 jaar ervaring

100% tevreden klanten

Neem contact op

    Neem contact met ons op!

    U kan bij ons terecht voor uw totaalinrichting: van ontwerp, over coördinatie tot uitwerking. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?