Inrichting kantoor

Wilt u de inrichting van uw kantoor een nieuw elan geven? Dan helpen de professionals van AnD-Extreem u hier graag bij. Wij hebben al meer dan twintig jaar ervaring in het realiseren van winkel- en interieurprojecten. Maak een afspraak in onze toonzaal in Geel en ontdek de mogelijkheden.

Hoe gaan wij te werk voor de inrichting van uw kantoor?

Wanneer wij de inrichting van uw kantoor of bedrijf onder handen nemen, doen we dit altijd in complete samenspraak. We luisteren naar uw wensen en verwachtingen voor het opstellen van een ontwerp. Hierbij ontvangt u altijd overzichtelijke 3D-moddelen en detailplannen. Deze plannen realiseren we vervolgens in ons eigen atelier. Hierbij werken we altijd met de beste kwaliteit aan materialen, zodat de inrichting van uw kantoor jaren meegaat. Nadien komt onze plaatsingsdienst bij u langs voor een vakkundige realisatie.

Ontdek de mogelijkheden in onze toonzaal

Wanneer wij de inrichting van uw kantoor aanpakken, doen we dit altijd volgens uw verwachtingen en binnen uw budget. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Dan geven we u graag een gepast advies over de inrichting van uw kantoor. U bent van harte welkom in onze toonzaal in Geel. Bel voor een afspraak naar 014 22 11 16. Op onze website vindt u alvast meer info over onze interieurprojecten.

Waarom AnD-Extreem

20 jaar ervaring

100% tevreden klanten

Neem contact op

    Neem contact met ons op!

    U kan bij ons terecht voor uw totaalinrichting: van ontwerp, over coördinatie tot uitwerking. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?