Home » Horeca interieur

Interieur voor uw bedrijf in de horeca

Bent u werkzaam in de horeca of heeft u een koffiebar en wilt u graag uw interieur vernieuwen? Dan helpt AnD-Extreem u graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van interieurprojecten voor diverse soorten panden. Wat zijn uw verwachtingen van uw nieuwe interieur? Bespreek uw wensen en wij realiseren een prachtig interieur voor uw koffiebar of bedrijf in de horeca.

Neem contact met ons op!

U kan bij ons terecht voor uw totaalinrichting: van ontwerp, over coördinatie tot uitwerking. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

20 jaar ervaring

100% tevreden klanten

Geef uw zaak in de horeca een hedendaags interieur

Als eigenaar van een koffiebar, broodjeszaak of andere gelegenheid in de horeca, wilt u dat uw gasten echt genieten van hun eten en drinken in een gezellig interieur. Daarom is het een goed idee om te investeren in een goed ontwerp van uw zaak. Wij maken van uw plannen dan ook steeds 3D-ontwerpen, zodat u een duidelijk beeld krijgt van hoe alles er echt komt uit te zien. Vervolgens gaan we aan de slag om het nieuwe interieur van uw koffiebar of van uw andersoortige zaak in de horeca te realiseren. Ons atelier beschikt dan ook over moderne CNC-gestuurde machines om de meubels en andere aspecten te vervaardigen.

Uitvoering van A tot Z voor het interieur van uw bedrijf in de horeca

Daarnaast beschikken we over een eigen plaatsingsdienst om het interieur van uw koffiebar of zaak in de horeca te installeren. Als het nodig is, nemen we ervaren en betrouwbare onderaannemers uit de regio aan om alles volgens uw wensen te realiseren. We zorgen als interieurspecialist steeds voor een efficiënt proces, zodat u zo snel mogelijk uw gasten ontvangt in uw nieuwe interieur.

Plan een afspraak in voor het realiseren van het interieur van uw koffiebar

Wilt u graag dat wij het interieur van uw koffiebar of andere zaak in de horeca onder handen nemen? Of heeft u interesse in onze interieurbouw voor bedrijven in een andere branche? Dan vertellen we u graag alles over de mogelijkheden. Maak een afspraak in onze toonzaal in Geel door te bellen naar 014 22 11 16 of door het contactformulier in te vullen.

 

Bezoek onze showroom op afspraak