Historiek

AnD-extreem zag voor het eerst het daglicht in Grobbendonk op 1 mei 1994 onder de naam “AnD” opgericht door Ann Vervoort, interieurarchitecte en Dirk Claes, bouwkundig tekenaar. Al snel ontstond de zoektocht naar een  bedrijfspand met atelier om zo de productie in eigen handen te nemen. De keuze viel op een gebouw in het centrum van Herentals.

Begin 2000 ontstond na een fusie met “Extreem keukens”, interieurbedrijf van Freddy Hendrickx, AnD-extreem.

In 2003 was ook de productieruimte in Herentals, wegens uitbreiding van de activiteiten, machinepark en personeel, te klein geworden en werd er uitgekeken naar een ruimere werkomgeving. Dit resulteerde in een nieuwbouw op de Hagelberg 33 in Geel voorzien van bureel, toonzaal en atelier met uitgebreid machinepark.

Wat uw plannen ook zijn, onze gekwalificeerde en gemotiveerde werknemers zetten zich dagelijks in om ze te verwezenlijken. Omdat we blijven investeren en onze organisatie continu blijven optimaliseren, slagen we erin om innovatief te zijn tegen competitieve prijzen.

In al wat we doen verbinden we kwaliteit, traditie en een persoonlijke aanpak met continue innovatie.

Neem contact op

    Neem contact met ons op!

    U kan bij ons terecht voor uw totaalinrichting: van ontwerp, over coördinatie tot uitwerking. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?