Home » Extra » Winkelinrichting op maat

Winkelinrichting op maat

Voor winkelinrichting op maat komt u naar de specialisten van AnD-Extreem in Geel. Wij hebben ruime ervaring in het inrichten van een winkel en verzorgen voor u een totaalproject. Het verbouwen en vervolgens inrichten van uw winkel kan een stressvolle aangelegenheid zijn. Daarom is het interessant om hiervoor een specialist in te schakelen. Ontdek snel de mogelijkheden voor het inrichten van uw winkel.

Neem contact met ons op!

U kan bij ons terecht voor uw totaalinrichting: van ontwerp, over coördinatie tot uitwerking. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

20 jaar ervaring

100% tevreden klanten

Hoe gaan wij te werk voor uw winkelinrichting op maat

AnD-Extreem levert maatwerk voor uw winkelinrichting, hetzij een winkel in een tankstation of een parfumerie. Wij brengen uw wensen in kaart, zodat we u precies op maat kunnen bedienen. We hanteren hoge eisen naar kwaliteit en vakmanschap en dat ziet u ook terug in de winkelinrichting op maat en ander maatwerkinterieurbouw. Daarnaast houden we bij winkelinrichting op maat rekening met uw merkidentiteit en imago. Deze facetten laten wij tijdens het inrichten ook in uw winkel naar voren komen, zodat het voor uw klanten direct duidelijk is bij wie ze naar binnen stappen.

 

Laat uw winkel door ons inrichten

Als interieurspecialist hebben we ruime ervaring in winkelinrichting op maat en volgen en implementeren we de meest actuele interieurtrends. Onze creativiteit is ongeëvenaard. Wij vertalen uw wensen naar een ontwerp op maat. Gaat u daarmee akkoord? Dan gaan we aan de slag met de uitwerking. Ook de coördinatie van het project nemen wij op ons. Wij hebben al diverse projecten afgerond, waarbij we samenwerken met betrouwbare onderaannemers. Wilt u meer weten over winkelinrichting op maat? Contacteer ons dan via 014 22 11 16 en vraag naar de mogelijkheden voor het inrichten van uw winkel.

Bezoek onze showroom op afspraak