Winkelinrichting op maat

Voor winkelinrichting op maat komt u naar de specialisten van AnD-Extreem. Wij hebben ruime ervaring in het vak en verzorgen voor u het geheel. Het verbouwen van uw winkel kan een stressvolle aangelegenheid zijn. Dan is het prettig als u de winkelinrichting kunt uitbesteden. AnD-Extreem levert hierbij maatwerk. Wij brengen uw wensen in kaart, zodat we u precies op maat kunnen bedienen. Wij hanteren hoge eisen naar kwaliteit en vakmanschap en dat ziet u ook terug in de winkelinrichting op maat. Vraag direct naar de mogelijkheden bij AnD-Extreem!

Winkelinrichting op maat: uw merkidentiteit en imago

Bij de winkelinrichting op maat houden wij rekening met uw merkidentiteit en imago. Deze facetten laten wij in het winkelinterieur ook naar voren komen, zodat voor uw klanten direct duidelijk is bij wie ze naar binnen stappen. AnD-Extreem heeft ruime ervaring in winkelinrichting op maat en volgt en implementeert de meest actuele interieurtrends. Onze creativiteit is ongeëvenaard. Wij vertalen uw wensen naar een ontwerp op maat. Gaat u daarmee akkoord? Dan gaan we aan de slag met de uitwerking. Ook de coördinatie van het project nemen wij op ons. Wij hebben al diverse projecten afgerond. Bekijk de foto’s en doe ideeën op van enkele vorige werkzaamheden. Meer weten over winkelinrichting op maat? Neem dan direct contact op via 014 22 11 16 en vraag naar de mogelijkheden.

Waarom AnD-Extreem

20 jaar ervaring

100% tevreden klanten

Neem contact op

Neem contact met ons op!

U kan bij ons terecht voor uw totaalinrichting: van ontwerp, over coördinatie tot uitwerking. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?