Winkel inrichting

Voor een moderne winkel inrichting gaat u naar een specialist in winkel- en interieurprojecten: AnD-Extreem. Ons ervaren en professionele ontwerp- en productieteam hanteert de hoogst mogelijke eisen aan kwaliteit en vakmanschap. Daarom bent u bij AnD-Extreem verzekerd van eigentijds werken op zijn allermooist.

Kies voor de expertise van AnD-Extreem voor uw winkel inrichting

Een vlotte en moderne inrichting van een winkel is tegenwoordig essentieel om mensen naar binnen te lokken. Als een winkel er aantrekkelijk uitziet, nodigt dat mensen uit om naar binnen te gaan. Meerdere winkels en burelen hebben eerder al de kwaliteiten van AnD-Extreem ingeschakeld om voor hen de inrichting van de winkel te verzorgen. Wij verzorgen ook graag voor u de inrichting van de winkel! Onze winkelprojecten produceren wij in onze eigen atelier met behulp van speciale CNC-gestuurde machines.

3D-computertekeningen

Ook voor het samenstellen van meubilair in uw winkel kunt u uitstekend bij AnD-Extreem terecht. Wij gebruiken hiervoor onze 3D-computertekeningen (ARKEY) die een heel transparant beeld geven van de inrichting van de winkel. Heeft u behoefte aan een persoonlijk advies van één van onze medewerkers? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak en kom langs in onze toonzaal in Geel. Wij nemen graag de tijd voor u. Liever eerst telefonisch contact? Dan kan ook, bel ons dan op het nummer 014 22 11 16. Graag tot ziens!

Waarom AnD-Extreem

20 jaar ervaring

100% tevreden klanten

Neem contact op

Neem contact met ons op!

U kan bij ons terecht voor uw totaalinrichting: van ontwerp, over coördinatie tot uitwerking. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?