Home » Extra » Ontwerp winkelinrichting

Een ontwerp voor uw winkelinrichting

AnD-Extreem stelt een ontwerp op voor uw winkelinrichting, op basis van uw wensen. Wij produceren onze moderne winkel- en interieurprojecten in ons eigen atelier met behulp van CNC-gestuurde machines. Ons ontwerp- en productieteam is zeer ervaren en stelt de hoogst mogelijke eisen aan de kwaliteit van onze winkelinrichtingen. Maak gerust een afspraak en kom vrijblijvend langs in onze toonzaal in Geel voor een passend advies over uw winkelontwerp.

Neem contact met ons op!

U kan bij ons terecht voor uw totaalinrichting: van ontwerp, over coördinatie tot uitwerking. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

20 jaar ervaring

100% tevreden klanten

Ontwerp van uw winkelinrichting volledig op maat

Laat het winkelontwerp van uw zaak over aan een specialist en schakel de expertise van AnD-Extreem in. Wij bieden u een totaalinrichting aan, waarbij wij zelf zowel het ontwerp als de coördinatie en de uitwerking in eigen beheer uitvoeren. Ook maken wij gebruik van 3D-computertekeningen (ARKEY) om het meubilair en de winkeldisplay in uw winkel samen te stellen. Dit doen wij natuurlijk allemaal met uw wensen in het achterhoofd. Deze brengen wij vooraf in kaart en vertalen wij naar een uniek ontwerp voor de winkelinrichting. Gaat u akkoord met het winkelontwerp? Dan gaan we over tot de uitwerking ervan. Daarbij beschikken we over een ruim netwerk aan goede onderaannemers in de regio. Zo maken we het winkelontwerp geheel naar uw wens.

 

Vraag naar de mogelijkheden voor een winkelontwerp

Heeft u interesse in onze diensten en producten? Wilt u graag winkelinrichting op maat voor uw apotheek of broodjeszaak? Maak dan meteen een afspraak en kom langs in onze toonzaal. Wij voorzien u graag van advies op maat over het ontwerp van een winkelinrichting. Neem direct contact met ons op via 014 22 11 16. Doe alvast inspiratie op in onze realisaties.

Bezoek onze showroom op afspraak