Interieurprojecten

AnD-Extreem heeft ruime ervaring met diverse interieurprojecten. Of u nu de inrichting van een parfumerie, krantenwinkel, tankstation, broodjeszaak, apotheek of kledingzaak uit handen wilt geven, wij staan voor u klaar. Wij produceren alle interieurprojecten in onze eigen atelier. Hier maken wij gebruik van CNC-gestuurde machines. Onze specialisten kunnen het meubilair samenstellen aan de hand van 3D-computertekeningen. Met onze interieurontwerpen realiseren we een eigentijds interieur. Dit kan zowel voor uw kantoor of winkel gelden, maar ook voor uw woning. Vraag direct naar de mogelijkheden bij AnD-Extreem!

Interieurprojecten op maat

Wij werken op basis van maatwerk bij al onze interieurprojecten. U kunt bij ons terecht voor een totaalinrichting; van het ontwerp tot aan de coördinatie en de uitwerking van het interieurproject. AnD-Extreem heeft kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Wij brengen uw wensen vooraf in kaart. Tijdens het ontwerp laten wij het DNA van uw winkel terugkomen en zorgen wij ervoor dat uw merkidentiteit versterkt wordt in het interieur. Wij voorzien u graag van advies op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat wij voor u kunnen betekenen. Doordat wij interieurprojecten in eigen beheer hebben, kunnen wij u de kwaliteit garanderen. Vragen? Neem dan contact op via 014 22 11 16. U bent ook welkom in onze toonzaal in Geel. Maak hiervoor even een afspraak, zodat we ook voldoende tijd aan u kunnen schenken.

Waarom AnD-Extreem

20 jaar ervaring

100% tevreden klanten

Neem contact op

Neem contact met ons op!

U kan bij ons terecht voor uw totaalinrichting: van ontwerp, over coördinatie tot uitwerking. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?