Interieur winkel

AnD-Extreem helpt u graag aan een vakbekwame inrichting van uw (nieuwe) winkel. Dankzij onze jarenlange ervaring op dit vakgebied kunnen wij u een totaalinrichting bieden: van ontwerp, coördinatie tot aan de uiteindelijke uitwerking. Wij begeleiden uw winkelproject van A tot Z, zodat u zeker weet dat het interieur van uw winkel tot in de puntjes verzorgd is. Daar kunt u bij AnD-Extreem op vertrouwen.

Interieur winkel geproduceerd in eigen atelier met CNC-gestuurde machines

Wij produceren onze interieur- en winkelprojecten in onze eigen atelier met behulp van CNC-gestuurde machines. Het meubilair wordt samengesteld aan de hand van moderne 3D-computertekeningen: erg overzichtelijk en transparant. Om een goed beeld te krijgen van onze mogelijkheden kunt u ook onze eerdere realisaties van winkel- en interieurontwerpen bekijken. Wellicht doet u zo ideeën op voor de inrichting van uw eigen winkel.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Wilt u graag meer weten over de werkzaamheden van AnD-Extreem? Bekijk dan eens onze bedrijfsvideo en laat u verrassen. Wij zijn specialist op het gebied van interieurprojecten en begeleiden u graag bij het realiseren van het interieur in uw winkel. Woont u in de buurt van Geel? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak en kom langs in onze toonzaal. Voor vragen kunt u ons ook bereiken op het telefoonnummer 014 22 11 16.

Waarom AnD-Extreem

20 jaar ervaring

100% tevreden klanten

Neem contact op

Neem contact met ons op!

U kan bij ons terecht voor uw totaalinrichting: van ontwerp, over coördinatie tot uitwerking. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?