Home » Extra » Inrichting tankstation

Inrichting van uw winkel bij een tankstation

AnD-Extreem is hét ideale adres voor een op maat gemaakte inrichting voor de winkel van een tankstation. Wij beschikken over een eigen atelier waar wij onze winkel- en interieurprojecten uitvoeren met CNC-gestuurde machines. Wij beschikken sinds 1994 over ervaring op dit vakgebied. Zowel bedrijven als winkels kunnen bij ons terecht.

 

Neem contact met ons op!

U kan bij ons terecht voor uw totaalinrichting: van ontwerp, over coördinatie tot uitwerking. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

20 jaar ervaring

100% tevreden klanten

De inrichting van de winkel in uw tankstation: van ontwerp tot uitwerking

Bij AnD-Extreem kunt u terecht voor een totaalinrichting: van ontwerp tot de uitwerking. Zelfs de coördinatie valt onder onze verantwoordelijkheden. Als u voor ons bedrijf kiest, dan kiest u voor vakmanschap en kwaliteit. Ons inspirerende ontwerp- en productieteam maakt gebruik van 3D-computertekeningen (ARKEY) om het meubilair samen te stellen. Zo ziet u in één oogopslag hoe de inrichting van de winkel in uw tankstation eruit komt te zien. Voor eigentijds werken schakelt u daarom de hulp in van AnD-Extreem.

 

Bezoek onze toonzaal

Bent u op zoek naar een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat gespecialiseerd is in winkel- en interieurprojecten voor verschillende sectoren, waaronder horeca-interieur? Maak dan snel een geheel vrijblijvende afspraak en kom langs in onze toonzaal in Geel. Onze medewerkers nemen graag de tijd om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen voor de inrichting van de winkel in uw tankstation. U kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor de inrichting van uw tabakswinkel. Voor inspiratie kunt u ons ook bellen op 014 22 11 16 of bekijk onze eerdere realisaties en zie wat wij al eerder deden op het gebied van interieurbouw voor bedrijven.

 

Bezoek onze showroom op afspraak