Inrichting van uw winkel bij een tankstation

AnD-Extreem is hét ideale adres voor een op maat gemaakte inrichting voor de winkel van een tankstation. Wij beschikken over een eigen atelier waar wij onze winkel- en interieurprojecten uitvoeren met CNC-gestuurde machines. Wij beschikken sinds 1994 over ervaring op dit vakgebied. Zowel bedrijven als winkels kunnen bij ons terecht.

De inrichting van de winkel in uw tankstation: van ontwerp tot uitwerking

Bij AnD-Extreem kunt u terecht voor een totaalinrichting: van ontwerp tot de uitwerking. Zelfs de coördinatie valt onder onze verantwoordelijkheden. Als u voor ons bedrijf kiest, dan kiest u voor vakmanschap en kwaliteit. Ons inspirerende ontwerp- en productieteam maakt gebruik van 3D-computertekeningen (ARKEY) om het meubilair samen te stellen. Zo ziet u in één oogopslag hoe de inrichting van de winkel in uw tankstation eruit komt te zien. Voor eigentijds werken schakelt u daarom de hulp in van AnD-Extreem.

Bezoek onze toonzaal

Bent u op zoek naar een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat gespecialiseerd is in winkel- en interieurprojecten voor verschillende sectoren, waaronder horeca-interieur? Maak dan snel een geheel vrijblijvende afspraak en kom langs in onze toonzaal in Geel. Onze medewerkers nemen graag de tijd om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen voor de inrichting van de winkel in uw tankstation. U kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor de inrichting van uw tabakswinkel. Voor inspiratie kunt u ons ook bellen op 014 22 11 16 of bekijk onze eerdere realisaties en zie wat wij al eerder deden op het gebied van interieurbouw voor bedrijven.

Waarom AnD-Extreem

20 jaar ervaring

100% tevreden klanten

Neem contact op

    Neem contact met ons op!

    U kan bij ons terecht voor uw totaalinrichting: van ontwerp, over coördinatie tot uitwerking. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?