Inrichting winkel tankstation

AnD-Extreem is hét adres voor een op maat gemaakte inrichting voor de winkel van een tankstation. Wij beschikken over een eigen atelier waar wij onze winkel- en interieurprojecten produceren met CNC-gestuurde machines. Wij beschikken over meer dan 22 jaar ervaring op dit vakgebied. Vraag onze vakbekwame medewerkers daarom voor een advies op maat voor een geschikte inrichting van een tankstation.

Inrichting van de winkel in uw tankstation: van ontwerp tot uitwerking

Bij AnD-Extreem kunt u terecht voor een totaalinrichting: van ontwerp tot de uitwerking. Zelfs de coördinatie valt onder onze verantwoordelijkheden. Als u voor ons bedrijf kiest, dan kiest u voor vakmanschap en kwaliteit. Ons inspirerend ontwerp- en productieteam maakt gebruik van 3D-computertekeningen (ARKEY) om het meubilair samen te stellen. Zo ziet u in één oogopslag hoe de inrichting van de winkel in uw tankstation eruit komt te zien. Voor eigentijds wonen en werken schakelt u daarom de hulp in van AnD-Extreem.

Bezoek onze toonzaal in Geel

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat gespecialiseerd is in winkel- en interieurprojecten voor verschillende sectoren, waaronder de horeca? Maak dan snel een geheel vrijblijvende afspraak en kom langs bij onze toonzaal in Geel. Onze medewerkers nemen graag de tijd voor u om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen voor de inrichting van de winkel in uw tankstation. Voor inspiratie kunt u ons ook bellen op het telefoonnummer 014 22 11 16 of bekijk onze eerdere realisaties.

Waarom AnD-Extreem

20 jaar ervaring

100% tevreden klanten

Neem contact op

    Neem contact met ons op!

    U kan bij ons terecht voor uw totaalinrichting: van ontwerp, over coördinatie tot uitwerking. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?