Inrichting parfumerie

Laat u compleet ontzorgen en laat de inrichting van uw parfumerie over aan de specialisten van AnD-Extreem. Het verbouwen van een parfumerie kan veel zorgen met zich meebrengen. Wij nemen uw wensen altijd mee. Zo weet u zeker dat de inrichting van uw parfumerie naar wens wordt uitgevoerd. Wij verzorgen het gehele traject, van ontwerp tot aan uitwerking. Met onze hulp kunt u eigentijds werken in uw eigen parfumerie. Als u AnD-Extreem inschakelt, profiteert u van korte communicatielijnen, maatwerk, kwaliteit en vakmanschap. Vraag direct naar de mogelijkheden bij AnD-Extreem!

Inrichting van uw parfumerie: eigen atelier

Een project voor de inrichting van een parfumerie wordt in ons eigen atelier uitgevoerd. Wij beschikken hier over de meest geavanceerde CNC-gestuurde machines. Vakbekwame medewerkers stellen het meubilair en andere producten samen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van 3D-computertekeningen. Met ruim 22 jaar ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van de inrichting van een parfumerie en andere winkels en woningen, zijn wij uw ideale partner. U kunt bij AnD-Extreem terecht voor de totaalinrichting van uw zaak.

Bezoek onze toonzaal direct

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van de inrichting van uw parfumerie? Contacteer ons dan via 014 22 11 16. U bent ook van harte welkom in onze toonzaal in Geel. Maak dan vooraf even een afspraak, zodat wij voldoende tijd voor u vrij kunnen maken om u te adviseren.

Waarom AnD-Extreem

20 jaar ervaring

100% tevreden klanten

Neem contact op

    Neem contact met ons op!

    U kan bij ons terecht voor uw totaalinrichting: van ontwerp, over coördinatie tot uitwerking. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?