Inrichting van uw winkel in lingerie

Voor de inrichting van uw zaak in lingerie schakelt u de hulp in van AnD-Extreem. Wij hebben ruime ervaring met winkelinrichting, maar bieden ook maatwerk. Wij brengen uw wensen in kaart en vertalen deze naar een uniek en eigentijds ontwerp. Gaat u met dit ontwerp akkoord? Dan gaan we over tot de uitwerking. Het DNA van uw merkidentiteit nemen wij ook mee in het ontwerp. Vakmanschap en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Dat ziet u terug in onze projecten. Wij verzorgen het totaalconcept: van ontwerp tot aan de coördinatie en uitwerking.

De juiste inrichting voor uw winkel met lingerie

Laat de inrichting van uw zaak met lingerie of ander soort kledingzaak over aan AnD-Extreem. Wij bieden u een uniek concept. Al onze projecten worden geproduceerd in ons eigen atelier. Hier beschikken wij over de nieuwste CNC-gestuurde machines. De vakbekwame medewerkers zijn hoogopgeleid en weten als geen ander hoe ze met de machines om moeten gaan, maar ook hoe ze meubilair samen moeten stellen met behulp van 3D-computertekeningen. Zo zorgen we voor maatwerk interieurbouw.

Bezoek onze toonzaal en laat u adviseren

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot de inrichting van uw lingeriezaak en onze troeven? Neem dan contact met ons op via 014 22 11 16. Bezoek onze toonzaal in Geel eens en laat u vrijblijvend adviseren. Wij vragen u een afspraak te maken voor uw bezoek. Wij willen u immers de tijd geven die u nodig heeft.

Waarom AnD-Extreem

20 jaar ervaring

100% tevreden klanten

Neem contact op

    Neem contact met ons op!

    U kan bij ons terecht voor uw totaalinrichting: van ontwerp, over coördinatie tot uitwerking. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?