Home » Extra » Inrichting krantenwinkel

Inrichting van uw krantenwinkel

Voor de inrichting van een krantenwinkel bent u bij AnD-Extreem aan het juiste adres. Bij ons bedrijf dragen we vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel. Bovendien kunt u bij ons rekenen op een ervaren ontwerp- en productieteam dat u van ontwerp tot aan uitwerking zal begeleiden.

 

Neem contact met ons op!

U kan bij ons terecht voor uw totaalinrichting: van ontwerp, over coördinatie tot uitwerking. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

20 jaar ervaring

100% tevreden klanten

De inrichting van uw krantenwinkel aan de hand van 3D-computertekeningen

Bij de inrichting van een krantenwinkel werkt AnD-Extreem altijd aan de hand van een 3D-computertekening. Op deze manier kunnen we op een inzichtelijke manier het meubilair, zoals een winkel display, samenstellen. Ons productieteam houdt rekening met uw wensen bij de inrichting van de krantenwinkel en zal aan de hand daarvan de inrichting gaan ontwerpen. Wij beschikken zelfs over een eigen atelier met CNC-gestuurde machines waarmee wij onze interieur- en winkelprojecten volledig in eigen hand houden. U profiteert daardoor van de hoogste kwaliteit!

 

Bekijk onze eerdere realisaties

Bekijk ook eens onze eerdere realisaties van projecten die wij met veel succes hebben afgerond. Zo krijg u een goed beeld van onze uitgebreide inrichtingsmogelijkheden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak en kom langs in onze toonzaal in Geel voor uitgebreide informatie. U kunt ons ook telefonisch bereiken via het nummer 014 22 11 16 voor aanvullende informatie.

Bezoek onze showroom op afspraak