Inrichting kledingzaak

Voor een professionele en vakbekwame inrichting van uw kledingzaak kunt u terecht bij AnD-Extreem. Wij beschikken over meer dan 22 jaar ervaring waarbij wij al die jaren kwaliteit en vakmanschap centraal hebben staan. Zo weet u zeker dat de inrichting van uw kledingzaak bij ons in goede handen is.

Inrichting kledingzaak: totaalinrichting mogelijk bij AnD-Extreem

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat u een totaalinrichting van uw kledingzaak kan bieden, dan bent u bij AnD-Extreem aan het juiste adres. Wij helpen u bij de uitwerking en coördinatie van het winkelproject, maar ook het ontwerp voeren wij in eigen beheer uit. Op deze manier kunnen wij u de hoogste kwaliteit garanderen. Onze troeven maken ons uniek:

  • Eigen atelier met CNC-gestuurde machines;
  • Gebruik van 3D-computertekeningen (ARKEY) voor het samenstellen van meubilair;
  • Meer dan 22 jaar ervaring.

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u graag meer informatie over onze bedrijfsvoering? Bekijk dan eens onze informerende bedrijfsvideo waarin wordt uitgelegd wat wij u kunnen bieden voor de inrichting van uw kledingzaak. Ook onze eerdere realisaties geven u een goed beeld van onze uitgebreide mogelijkheden. Bent u geïnteresseerd in onze winkelinrichting? U kunt door ons bijvoorbeeld ook uw tabakswinkel laten inrichten. Maak op voorhand een afspraak en kom geheel vrijblijvend na afspraak langs in onze toonzaal in Geel. Wij zijn ook telefonisch te bereiken op het telefoonnummer 014 22 11 16.

Waarom AnD-Extreem

20 jaar ervaring

100% tevreden klanten

Neem contact op

    Neem contact met ons op!

    U kan bij ons terecht voor uw totaalinrichting: van ontwerp, over coördinatie tot uitwerking. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?