Home » Extra » Inrichting broodjeszaak

Inrichting van uw broodjeszaak

Bij AnD-Extreem bent u aan het juiste adres voor de inrichting van uw broodjeszaak of snackbar. Wij bieden u een totaalinrichting, wat inhoudt dat wij zowel de coördinatie als het ontwerp en de uiteindelijke uitvoering voor onze rekening nemen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een echte specialist op het gebied van winkel- en interieurprojecten.

Neem contact met ons op!

U kan bij ons terecht voor uw totaalinrichting: van ontwerp, over coördinatie tot uitwerking. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

20 jaar ervaring

100% tevreden klanten

Moderne inrichting van een broodjeszaak of snackbar

Bij AnD-Extreem beschikken wij over een inspirerend en ervaren productie- en ontwerpteam dat zeer hoge eisen stelt aan de kwaliteit en het vakmanschap van onze diensten. Zo produceren wij onze winkelprojecten bijvoorbeeld met behulp van CNC-gestuurde machines in ons eigen atelier. We hebben veel voorbeelden van eerdere realisaties voor de inrichting van verschillende soorten winkels, zoals kledingzaken en tankstations. Zo krijgt u een goed beeld van alle uitgebreide mogelijkheden van AnD-Extreem voor de inrichting van uw broodjeszaak of snackbar.
 

Contacteer ons voor meer informatie

Als u ervoor kiest om de inrichting van uw broodjeszaak of snackbar over te laten aan AnD-Extreem, dan kiest u voor ervaring en kwaliteit. Wij beschikken over unieke troeven waar u bij de inrichting van uw winkel van kunt profiteren. Zo kunnen wij 3D-computertekeningen voor u maken om het meubilair in de winkel samen te stellen. Daarbij garanderen we u een snelle en efficiënte realisatie. Heeft u vragen of wilt u graag aanvullende informatie over onze diensten? Dan kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 014 22 11 16. Onze professionals helpen u graag verder en voorzien u van advies op maat.

Bezoek onze showroom op afspraak