Home » Extra » Inrichting apotheek

De inrichting van uw apotheek

AnD-Extreem helpt u graag bij de inrichting van uw apotheek. Wij staan al jarenlang bekend om ons concept voor totaalinrichting, waarbij wij zowel het ontwerp, de coördinatie en de uitwerking voor onze rekening nemen. Laat u verrassen door onze moderne apotheekinrichtingen!

 

Neem contact met ons op!

U kan bij ons terecht voor uw totaalinrichting: van ontwerp, over coördinatie tot uitwerking. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

20 jaar ervaring

100% tevreden klanten

De inrichting van uw apotheek: hoge eisen naar vakmanschap en kwaliteit

Onze projecten voor interieur- en winkelinrichting produceren wij in ons eigen atelier met behulp van CNC-gestuurde machines. Voor het samenstellen van het meubilair in de apotheek maken wij gebruik van 3D-computertekenigen. Van het ontwerp en de uiteindelijke inrichting van de apotheek krijgt u een zeer volledig en duidelijk beeld, dankzij deze tekeningen. Uw wensen staan bij AnD-Extreem centraal en wij doen er daarom alles aan om hier rekening mee te houden bij de interieurbouw van uw bedrijf.

 

Doe inspiratie op voor uw inrichting

Met veel trots laten wij u foto’s zien van onze eerdere realisaties van allerlei soorten winkels, zoals een krantenwinkel. Doe inspiratie op voor de inrichting van uw eigen apotheek en schakel ons in voor de bouw hiervan. Wilt u graag passend advies? Geen probleem, onze medewerkers helpen u graag in onze toonzaal in Geel. Gelieve van tevoren een afspraak in te plannen, zodat wij de nodige tijd voor u kunnen vrijmaken. Wacht niet langer en bel ons op het nummer 014 22 11 16.

Bezoek onze showroom op afspraak