Inrichting apotheek

AnD-Extreem helpt u graag bij de inrichting van een apotheek. Wij staan al jarenlang bekend om ons totaalinrichting concept, waarbij wij zowel het ontwerp, de coördinatie en de uitwerking voor onze rekening nemen. Zoekt u een professioneel en betrouwbaar bedrijf voor een eigentijdse inrichting van een apotheek? Laat het met een gerust hart aan AnD-Extreem over! Laat u verrassen door onze moderne inrichtingen.

Inrichting apotheek: hoge eisen naar vakmanschap en kwaliteit

Onze interieur- en winkelprojecten produceren wij in ons eigen atelier met behulp van CNC-gestuurde machines. Voor het samenstellen van het meubilair in de apotheek maken wij gebruik van 3D-computertekenigen, die u een zeer volledig en duidelijk beeld geven van de uiteindelijke inrichting van de apotheek. Uw wensen staan bij AnD-Extreem centraal en wij zullen er daarom alles aan doen om hier rekening mee te houden bij het ontwerp van de inrichting.

Doe inspiratie op

Met veel trots kunnen wij u foto’s laten zien van onze eerdere realisaties van allerlei soorten winkels. Wellicht kunt u hier inspiratie opdoen voor de inrichting van uw eigen apotheek. Ook qua interieur hebben wij verschillende voorbeelden voor u beschikbaar. Wilt u graag een passend advies voor de inrichting van uw apotheek? Geen probleem, onze medewerkers helpen u graag in onze toonzaal in Geel. Gelieve van tevoren een afspraak in te plannen zodat wij de nodige tijd voor u kunnen vrijmaken. Wacht niet langer en bel ons op het nummer 014 22 11 16.

Waarom AnD-Extreem

20 jaar ervaring

100% tevreden klanten

Neem contact op

    Neem contact met ons op!

    U kan bij ons terecht voor uw totaalinrichting: van ontwerp, over coördinatie tot uitwerking. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?